Sprijinim bursa

Postat la 24 iulie 2006 7 afişări

Protestele din ultimele luni ale brokerilor si ale investitorilor la adresa institutiilor statului care nu sprijina dezvoltarea pietei de capital au avut un prim efect.

Protestele din ultimele luni ale brokerilor si ale investitorilor la adresa institutiilor statului care nu sprijina dezvoltarea pietei de capital au avut un prim efect. Comisia de buget-finante din Camera Deputatilor a anuntat ca a promovat un proiect de lege privind dezvoltarea pietei de capital, care va elimina comisioanele datorate Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM) pentru oferta publica primara a companiilor care vor sa se listeze. CNVM va infiinta, in plus, un birou care sa ofere consultanta gratuita pentru ofertele publice primare.

In ceea ce priveste Bursa de Valori, aceasta a anuntat la randu-i ca va scuti de taxele de procesare si promovare la tranzactionare acele societati care vor finaliza pana la sfarsitul lui 2006 procesul de admitere la tranzactionare pe piata reglementata a Bursei.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Actualitate
/actualitate/sprijinim-bursa-2511453
2511453
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.