Spitalul oftalmologic Europe Eye devine spital generalist

Postat la 05 decembrie 2012 76 afişări

Spitalul Europe Eye din Capitală, deschis anul trecut în urma unor investiţii de 20 mil. dolari de o familie de investitori din Turcia şi specializat pe segmentul de oftalmologie, va fi transformat în spital multidisciplinar, investiţiile în rebranding fiind estimate la 0,4 mil. euro. Noul nume al unităţii va fi European Hospital.

"Spitalul Europe Eye, spital conceput iniţial ca monodisciplinar, se dezvoltă pe mai multe direcţii, devenind European Hospital, noul nume fiind deja înregistrat la OSIM (Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci - n.red.)", a spus Florin Bălănică, directorul general al spitalului. El a precizat că decizia "reprezintă o etapă firească în dezvoltarea spitalului." La un an de la deschidere, spitalul anunţase 35.000 de pacienţi atât pentru intervenţii, cât şi pentru consultaţii. Anul acesta, spitalul aşteaptă venituri de 1,5 mil. euro.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/spitalul-oftalmologic-europe-eye-devine-spital-generalist-10370775
10370775
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.