Spaţiile comerciale de la metrou care nu corespund vor fi demolate, celelalte vor fi modernizate

Postat la 03 decembrie 2018 177 afişări

Din cele 331 de spaţii comerciale existente la metrou, cele care nu corespund condiţiilor tehnice vor fi demolate, iar celelalte vor fi supuse etapizat unor procese de modernizare sau relocare în vederea asigurării normelor tehnice de funcţionare şi evacuare a fluxului de călători.

Spaţiile comerciale de la metrou care nu corespund vor fi demolate, celelalte vor fi modernizate

Metrorex a precizat, la solicitarea MEDIAFAX, că după expirarea contractului de asociere în participaţiune dintre Metrorex şi Sindomet Servcom, la data de 26.09.2018, urmează preluarea spaţiilor comerciale de la Sindomet Servcom, precum şi efectuarea unui studiu de piaţă în vederea stabilirii preţului de pornire pe metru pătrat pentru licitaţia publică şi stabilirea criteriilor tehnice de funcţionare.

Spaţiile vor fi închiriate prin procedură de licitaţie publică.

Metrorex a luat săptămâna trecută decizia întreruperii utilităţilor către spaţiile comerciale din incinta staţiilor de metrou. Sindomet a refuzat să se conformeze obligaţiilor ce decurg din această situaţie, continuând să menţină valabile contractele de închiriere fără acordul Metrorex, a precizat compania, care a sesizat instituţiile abilitate (Poliţia Metrou, primării de sectoare) şi a formulat o acţiune la Tribunalul Bucureşti.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.