Şova: Sunt de acord cu Băsescu în ceea ce priveşte "proasta guvernare" a lui Boagiu la Nădlac-Arad

Postat la 07 august 2013 55 afişări

Ministrul pentru marile proiecte, Dan Şova, a declarat pentru MEDIAFAX că este pentru prima oară când este de acord cu Traian Băsescu în ceea ce priveşte "proasta guvernare", dar că acest lucru o priveşte pe Anca Boagiu, fost ministru al Transporturilor, care s-a ocupat de autostrada Nădlac-Arad.

Şova: Sunt de acord cu Băsescu în ceea ce priveşte "proasta guvernare" a lui Boagiu la Nădlac-Arad

 "Nădlac-Arad este o autostradă împărţită în două loturi: Nădlac-Arad, lotul I şi Nădlac-Arad, lotul II. Pentru amândouă loturile contractele au fost semnate de doamna ministru Anca Boagiu. Deci, dacă ne referim la proasta guvernare a doamnei Anca Boagiu, trebuie să recunosc că e prima oară în viaţa mea când sunt sută la sută de acord cu domnul preşedinte Băsescu", a afirmat Şova.

Menţionând că pentru lotul I al autostrăzii Nădlac-Arad contractul a fost semnat cu firma lui Nelu Iordache, Şova a declarat: "Infracţiunile comise la atribuirea lotului Nădlac-Arad lotul I au fost principala cauză pentru care Programul Operaţional pentru Transport a fost suspendat de către Comisia Europeană timp de un an de zile. În loc să se mire, domnul preşedinte Băsescu mai bine şi-ar pune problema de ce a trebuit ca doamna Boagiu să semneze în condiţiile comiterii de infracţiuni - aşa a apreciat Direcţia de Luptă Antifraudă în urma controlului - şi de ce din această cauză am avut Programul Operaţional pentru Transport suspendat timp de un an de zile".

Cititi mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sova-sunt-de-acord-cu-basescu-in-ceea-ce-priveste-proasta-guvernare-a-lui-boagiu-la-nadlac-arad-11222931
11222931
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.