Şova a reclamat DNA că reprezentantul unei companii ar fi vrut să îl mituiască pentru un contract

Postat la 10 octombrie 2013 41 afişări

Ministrul Dan Şova a declarat, joi, pentru MEDIAFAX că a depus o plângere penală la DNA împotriva reprezentantului unei mari companii care, în timpul vizitei făcute în China, a încercat să îl mituiască pentru a obţine un contract vizând construcţia unui tronson de autostradă.

Şova a reclamat DNA că reprezentantul unei companii ar fi vrut să îl mituiască pentru un contract

 "Acum o lună şi ceva când m-am întors din China am depus o plângere penală la DNA împotriva unui reprezentant al unei firme mari care a încercat să mă mituiască pentru a obţine un tronson de autostradă", a afirmat ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură şi Investiţii Străine, Dan Şova.

El a mai spus că în momentul în care s-a întors din China, imediat ce a coborât din avion, l-a informat pe premierul Victor Ponta asupra acestei încercări de mituire.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sova-a-reclamat-dna-ca-reprezentantul-unei-companii-ar-fi-vrut-sa-il-mituiasca-pentru-un-contract-11490054
11490054
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.