Southgate, selecţionerul Angliei: Speculaţiile că ajung la Manchester United sunt lipsite de respect

Autor: Tiberiu Sabo Postat la 23 martie 2024 37 afişări

Selecţionerul naţionalei de fotbal a Angliei, Gareth Southgate, a declarat că speculaţiile potivit cărora va ajunge antrenorul lui Manchester United sunt ”complet lipsite de respect” şi că va lua o decizie în privinţa viitorului său abia după Campionatul European.

Southgate nu a ajuns încă la un acord pentru un nou contract de selecţioner înainte de Euro, care va fi a patra competiţie majoră a sa la conducerea naţionalei Angliei. "Concentrarea mea este pe Campionatul European", a declarat Southgate.

"Dacă am mai fi făcut un contract, toată lumea ar fi spus: de ce semnezi un contract înainte de un Campionat European, unde trebuie să dovedeşti? Cu siguranţă nu voi vorbi cu nimeni altcineva înainte de asta. (...) Sunt de opt ani în această funcţie. Nu m-aş încumeta să vorbesc cu altcineva atunci când sunt în funcţie", a spus Gareth Southgate, citat de Reuters.

Potrivit presei engleze, Gareth se numără printre preferaţii co-proprietarului lui United, Jim Ratcliffe, pentru a-l înlocui pe Erik Ten Hag în cazul în care olandezul se desparte de clubul de pe Old Trafford, care ocupă locul şase în Premier League.

"Sunt două lucruri din punctul meu de vedere. Unul este că eu sunt selecţionerul Angliei. Am o singură treabă: Campionatul European. Al doilea lucru este că United are un manager. Este întotdeauna complet lipsit de respect atunci când există orice speculaţie despre un manager care este în funcţie”, a mai arătat Gareth Southgate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mancester,
southgate,
selecţioner

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.