Soţia lui Sergiu Nicolaescu a făcut public testamentul spiritual al regizorului

Postat la 05 iulie 2013 75 afişări

Dana Nicolaescu, soţia regretatului regizor Sergiu Nicolaescu, a făcut public, vineri, testamentul spiritual al maestrului, în care acesta spunea că lasă spectatorilor români toate filmele sale.

Soţia lui Sergiu Nicolaescu a făcut public testamentul spiritual al regizorului

 Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Dana Nicolaescu, vineri, la locuinţa lui Sergiu Nicolaescu din strada Zambaccian din Bucureşti a avut loc ceremonia de dezvelire a unei plăci comemorative, care a fost realizată de artistul Bogdan Hojbota.

Cu această ocazie, Dana Nicolaescu, soţia regretatului regizor, a decis să facă public testamentul spiritual al maestrului. Un document în care erau enumerate dorinţele cineastului legate de munca sa de peste 5 decenii a fost descoperit de soţia acestuia, pe biroul său, imediat după trecerea lui în nefiinţă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sotia-lui-sergiu-nicolaescu-a-facut-public-testamentul-spiritual-al-regizorului-11094323
11094323
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.