Sorin Blejnar, condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare/ UPDATE: Prima reacţie a fostului şef ANAF, după sentinţă: Extrem de nedreaptă

Postat la 07 mai 2019 56 afişări

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti l-au condamnat, marţi, pe fostul şef ANAF, Sorin Blejnar, la 5 ani de închisoare cu executare, în dosarul în care era condamnat pentru trafic de influenţă.

Sorin Blejnar, condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare/ UPDATE: Prima reacţie a fostului şef ANAF, după sentinţă: Extrem de nedreaptă

Decizia este definitivă. În primă instanţă, Blejnar a primit o pedeapsă de 6 ani de închisoare. Sorin Blejnar a declarat, pentru MEDIAFAX, că decizia Curţii de Apel Bucureşti prin care a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare este una extrem de nedreaptă şi judecătorii au ignorat toate probele depuse depuse de acesta la dosar.

 

„Reduce pedeapsa principală aplicată inculpatului Blejnar Sorin pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă, de la 6 ani închisoare la 5 ani închisoare. Reduce durata pedepsei complementare aplicată inculpatului de la 4 ani la 3 ani. Revocă măsura preventivă a controlului judiciar luată faţă de inculpat. Definitivă”, se arată în minuta instanţei Curţii de Apel Bucureşti.

 

Blejnar fusese condamnat, în primă instanţă, de Tribunalul Bucureşti, la 6 ani de închisoare.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.