LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul secund la Roland Garros

Autor: Rafael Hekman Postat la 22 mai 2022 30 afişări

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul secund la Roland Garros

Grand Slamm-ul de la Roland Garros a avut printre meciurile care au deschis competiţia pe taboul principal şi confruntarea dintre Sorana Cîrstea (27 WTA) şi germana Tatjana Maria (107 WTA).  Românca s-a impus fără emoţii, trecând în turul secund.

Cîrstea a învins în doar 66 de minute, cu un dublu 6-3, 6-3.

Primul set a debutat cu un 3-0, 4-1 pentru româncă. Maria a revenit la 4-3, însă Cîrstea a câştigat următoarele două game-uri, închizând setul cu 6-3.

Nemţoaica a început mai bine setul secund şi conducea cu 0-3, când Cîrstea a a reuşit 6 game-uri consecutive şi a câştigat la pas meciul.

În turul doi, Cîrstea o va întâlni pe americana Sloan Stephens (53 WTA), care a trecut duminică de oaltă sportivă germană, Jule Niemeier (103 WTA).

Pentru accederea în turul doi, Sorana Cîrstea va fi recompensată cu 84.000 euro şi 70 d epuncte WTA.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.