Sony va lansa în o nouă tabletă Xperia, pentru a concura cu Apple şi Samsung

Autor: Marius Oncu Postat la 22 ianuarie 2013 22 afişări

Grupul nipon Sony va introduce în acest an o nouă tabletă, Xperia Tablet Z, în încercarea de a atrage o parte din clienţii rivalilor Apple şi Samsung Electronics.

Grupul nipon Sony va introduce în acest an o nouă tabletă, Xperia Tablet Z, în încercarea de a atrage o parte din clienţii rivalilor Apple şi Samsung Electronics, informează Mediafax, citând Bloomberg. Xperia Tablet Z va avea o grosime de 6,9 milimetri, o diagonală de 10,1 inci (26 centimetri) şi va cântări aproape 500 de grame, a anunţat Sony luni. Preţul nu a fost încă stabilit. Tableta va fi lansată cel mai devreme în martie în Japonia, iar ulterior pe alte pieţe, a declarat un purtător de cuvânt al grupului. Directorul general, Kazuo Hirai, se concentrează pe dispozitive mobile pentru a revigora Sony după patru ani de pierderi. Divizia de televizoare a Sony a fost neprofitabilă în ultimii opt ani.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sony-va-lansa-in-o-noua-tableta-xperia-pentru-a-concura-cu-apple-si-samsung-10516348
10516348
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.