Cine este şoferul filmat în timp ce ducea pe capotă un biciclist, după un conflict în trafic. Este un fost sportiv ce este cunoscut drept o persoană violentă şi un apropiat al fostului primar al Sectorului 6, Cristian Poteraş

Postat la 07 ianuarie 2022 931 afişări

Cine este şoferul filmat în timp ce ducea pe capotă un biciclist, după un conflict în trafic. Este un fost sportiv ce este cunoscut drept o persoană violentă şi un apropiat al fostului primar al Sectorului 6, Cristian Poteraş

Bărbatul reţinut de procurorii bucureşteni după ce a fost filmat în timp ce ducea pe capotă un biciclist,  în urma conflict în trafic, este un fost jucător de rugby cu afaceri în Sectorul 6. Înainte ca biciclistul să ajungă agăţat de ştergătoarele maşinii fostului sportiv, acesta ar fi fost călcat în picioare, la propriu, de şoferul agresiv.  

Poliţiştii Secţiei 20 au deschis, joi, o anchetă, după ce, în jurul orei 13.45, pe Splaiul Independenţei, şoferul unui autoturism Mitsubishi Pajero a avut un conflict în trafic cu un curier Glovo, care se afla pe bicicletă. Acesta din urmă i-ar fi făcut şoferului unele reproşuri legate de faptul că ar fi ocupat banda destinată bicicletelor, iar acesta, furios, ar fi coborât din autoturism şi l-ar fi luat la bătaie.

Potrivit unor surse din Poliţie, fostul sportiv de performanţă l-ar fi îmbrâncit, după care a început să-l lovească cu pumnii. În plus, spun anchetatorii, bătuşul l-a strâns de gât pe biciclist folsindu-se se curelele de prindere ale căştii de protecţie a acestuia, iar după ce l-a pus la pământ, l-ar fi călcat în picioare.

Victima a sunat la numărul de urgenţă 112 şi pentru că şoferul a refuzat să aştepte, biciclistul s-a urcat pe capota maşinii, prinzându-se de ştergătoare. Şoferul a refuzat să oprească şi a plecat cu acesta agăţat de autoturism şi l-a dus pe o distanţă de aproximativ 1,4 km, oprindu-se chiar în apropierea Secţiei 20.

Surse din Poliţie au afirmat, pentru Gândul, că şoferul se numeşte Nelu Cîrlescu şi este un fost jucător de rugby. Acesta ar deţine în Sectorul 6 un depozit de vinuri, motiv pentru care este cunoscut în cartierul Giuleşti şi sub numele de „Nelu Vin”.

Fostul sportiv este cunoscut drept o persoană violentă

Cunoscut drept o persoană recalcitrantă, pe numele căreia ar fi fost depuse, de-a lungul anilor, mai multe plângeri, Cîrlescu ar fi şi un apropiat al mai multor interlopi de renume, dar şi al fostului primar al Sectorului 6, Cristian Poteraş.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
drept,
sofer,
biciclist

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.