Şoferiţei din Iaşi care a ucis 4 muncitori i se pare „amuzant” ceea ce se spunea despre ea

Autor: Andreea Tobias Postat la 11 august 2022 137 afişări

Şoferiţa beată care conducea cu 148 km/h şi a ucis 4 muncitori în Iaşi spune că i se pare „amuzant” ceea ce se zice despre ea şi că nu dă nicio declaraţie fiindcă „nu a fost prezenţată la faţa locului”.

Şoferiţei din Iaşi care a ucis 4 muncitori i se pare „amuzant” ceea ce se spunea despre ea

Avocatul Adrian Cuculiş, care reprezintă cele 4 familii ale victimelor, anunţă paşi către normalitate şi o posibilă schimbare de paradigmă în materie de accidente auto.

Şoferiţa din Iaşi este acuzată de omor calificat prin ordonanţă de schimbare a încadrării juridice a faptei.

„De asemenea, luni, când a fost audiată şoferiţa, a declarat procurorului general adjunct al PCA Iaşi că ei i se pare <amuzant> ceea ce se zice despre ea şi că nu dă nicio declaraţie fiindcă ea <nu a fost prezentă la faţa locului>”, spune avocatul Adrian Cuculiş.

Accidentul a avut loc în noaptea de 16 spre 17 iunie, când femeia a pierdut controlul volanului şi a lovit 4 muncitori pe care i-a ucis. Alţi trei colegi de-ai victimelor au fost răniţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
accident,
iaşi,
şofer

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.