SOCAR deschide patru noi benzinării în România

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 12 februarie 2014 176 afişări

Compania SOCAR inaugurează încă 4 staţii de alimentare cu carburant situate în oraşele Buzău (şoseaua Nordului), Focşani (str. Cuza Vodă), Bacău (str. Republicii 139) şi Adjud (str. Republicii). Cea mai mare benzinărie din grupul celor nou deschise este staţia din Focşani, cu o suprafaţă de peste 6000 mp.

SOCAR deschide patru noi benzinării în România

SOCAR deţine astăzi în România, prin deschiderea noilor benzinării, 24 de staţii de alimentare. Toate cele patru staţii multifuncţionale sunt dotate cu pompe de alimentare  pentru autovehiculele de mare tonaj şi oferă servicii regăsite în întreaga reţea SOCAR.

SOCAR a intrat pe piaţa românească a distribuţiei de carburanţi prin achiziţia, în 2011, a 90% din acţiunile Romtranspetrol din Botoşani, deţinută de soţii Iulian şi Doina Berescu.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/socar-deschide-patru-noi-benzinarii-in-romania-12071034
12071034
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.