SOCAR deschide benzinaria cu numarul 16

Autor: Iuliana Roibu Postat la 19 iulie 2013 202 afişări

Compania azera SOCAR continua extinderea retelei de benzinarii din nord-estul tarii prin deschiderea unei statii in judetul Neamt.

SOCAR deschide benzinaria cu numarul 16

Statia din orasul Roman, judetul Neamt, este a 16-a benzinarie a grupului in Romania si a doua statie inaugurata de SOCAR in aceasta luna in judetul Neamt, dupa statia de la Piatra Neamt deschisa oficial in urma cu trei saptamani (2 iulie 2013).  “Cu aceasta noua statie multifunctionala de la Roman, compania noastra ajunge la o retea consolidata de 16 statii in zona de nord-est a tarii.

Doar in judetul Neamt SOCAR detine in prezent patru benzinarii dintre care doua au fost inaugurate pe parcursul acestei luni. Vor urma si altele atat in Moldova cat si in centre cheie la nivel national”, spune Hamza Karimov, CEO SOCAR Romania. SOCAR Romania este reprezentanta locala a companiei petroliere si de gaze naturale detinuta de statul Azerbaijan (The State Oil Company of Azerbaijan Republic). Pana in prezent compania a creat 235 de locuri de munca si a derulat investitii de aproximativ 30 milioane de euro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/socar-deschide-benzinaria-cu-numarul-16-11132984
11132984
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.