Skol schimbă ambalajul berii şi renunţă la ingredientele care nu fac parte din reţeta tradiţională

Autor: Ioana Matei Postat la 29 aprilie 2013 147 afişări

Compania United Romanian Breweries Bereprod (URBB) a decis să demareze o campanie naţională de imagine a brandului Skol, mizând pe reţeta de fabricaţie 100% malţ alături de restul ingredientelor naturale specifice berii şi respectând reţeta originală de bere.

Skol schimbă ambalajul berii şi renunţă la ingredientele care nu fac parte din reţeta tradiţională

”Skol în 2013 iese în evidenţă în segmentul său de piaţă prin avantajele competitive şi inovaţiile aduse atât în reţeta, cât şi în imaginea mărcii. Aceste noutăţi, dezvoltate original de echipa de creaţie, nu fac decât să ofere consumatorilor beneficii suplimentare precum un produs autentic, o bere cu 100% malţ, filtrată la temperaturi sub zero grade, care sunt o garanţie a calităţii şi gustului”, a declarat Roccos Cosmatos, vicepreşedintele de marketing URBB.

Campania „100% malţ” a inclus şi o schimbare la nivelul ambalajului, iubitorii mărcii Skol putându-se bucura de nouă înfăţişare a sticlelor de 0,5L şi a celor de plastic -  1L, 2L PET, precum şi a dozelor şi ambalajelor secundare precum six-pack-ul de doză. Noul ambalaj poartă semnătura unui design menit să aducă mai multă personalitate prin tipul logo-ului şi prin identificatorii puternici ai mărcii, susţin oficialii companiei.  Pentru noul Skol, s-a renunţat total la folosirea oricăror alte ingrediente care nu fac parte din reţeta autentică şi tradiţională de fabricare a berii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bere,
retete,
campanie,
urbb,
skol
/actualitate/skol-schimba-ambalajul-berii-si-renunta-la-ingredientele-care-nu-fac-parte-din-reteta-traditionala-10819593
10819593
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.