Situaţie "made in România!" O instituţie şi-a aruncat oamenii în stradă înaintea sărbătorilor

Postat la 22 decembrie 2017 197 afişări

Conducerea Clubului Sportiv Şcolar Tecuci a decis interzicerea temporară a activităţii atleţilor săi specializaţi în probe tehnice - săritura cu prăjina, disc şi aruncarea suliţei - deşi în acestea s-au obţinut cele mai bune performanţe din tot clubul, numeroase medalii la Campionatele Naţionale.

Situaţie "made in România!" O instituţie şi-a aruncat oamenii în stradă înaintea sărbătorilor

Situaţie incredibilă la Tecuci, unde conducerea unui club sportiv a sistat activitatea celor mai buni performeri pe care îi are. "Ca urmare a hotărârii Consiliului de Administraţie din data de 25.09.2017, se interzice în cadrul secţiei de atletism antrenamentul şi participarea în competiţii la probele sportive unde Clubul Sportiv Şcolar Tecuci nu dispune de baza materială necesară desfăşurării activităţii în condiţii optime de pregătire (prăjină, suliţă şi disc), urmând ca o dată cu dotarea bazei sportive cu cele necesare această interdicţie să fie revizuită", acesta este o parte din documentul de înştiinţare către antrenorii Mihai Mihuleac (prăjină) şi Irinel Titu Coman (aruncări), semnat de Valeriu Mănăilă, director al CSŞ Tecuci.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.