Situaţie ingrată pentru Halep! Simona intenţiona să participe la un turneu WTA săptămâna viitoare, dar a fost refuzată de organizatori! Motivul este incredibil

Postat la 19 mai 2018 493 afişări

Calificată în semifinale la Roma, Simona Halep ar fi vrut să mai participe la un turneu înainte de Roland Garros, săptămâna viitoare, probabil pentru a mări ecartul faţă de Caroline Wozniacki în clasamentul WTA. Dar avem dovada că şi un lider mondial poate fi refuzat.

Situaţie ingrată pentru Halep! Simona intenţiona să participe la un turneu WTA săptămâna viitoare, dar a fost refuzată de organizatori! Motivul este incredibil

Simona Halep a cerut un wild card la turneul WTA de la Strasbourg, care va avea loc săptămâna viitoare, dar organizatorii au refuzat-o pe constănţeancă dintr-un motiv incredibil. Halep ar fi trimis prea târziu solicitarea, iar francezii nu au mai putut să o includă pe Simona pe tabloul principal. În aceeaşi situaţie neverosimilă se află şi Sloane Stephens (SUA), ocupanta locului 10 mondial.

"Trebuie să anunţăm că două jucătoare din Top 10 şi-au exprimat dorinţa de a juca la turneul nostru în 2018! Simona Halep (1 WTA) şi Sloane Stephens (10 WTA) au solicitat wild carduri. Dar, din păcate, biletele gratuite nu au putut fi acordate, fiindcă cererile au venit prea târziu. Ne vedem în 2019, Simona şi Sloane", a fost informaţia publicată pe contul oficial de Twitter al competiţiei de 250.000 de euro.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.