Sistemul de iluminare al aerodomului de la Smolensk era defect

Postat la 21 aprilie 2010 11 afişări

Procurorii polonezi vor ca Rusia sa explice de ce becurile care semnalizeaza pista aerodromului de langa Smolensk par sa fi fost schimbate imediat dupa prabusirea aeronavei prezidentiale poloneze, ceea ce sugereaza ca aceasta ar putea fi cauza tragediei, relateaza site-ul postului Radio Polonia.

"Procurorii au hotarat sa deschida o investigatie asupra acestui aspect, in cazul in care acesta are legatura directa cu producerea catastrofei", a declarat colonelul Zbigniew Rzepa, din cadrul Procuraturii militare supreme.

Dupa o zi de la producerea accidentului langa Smolensk, in vestul Rusiei, cotidianul belarus Westi Witebska a publicat fotografii in care militari si politisti rusi erau surprinsi in timp ce schimbau becurile. Cotidianul sugera ca sistemul de iluminare a aerodromului militar de langa Smolensk ar fi fost defect.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Polonia,
accident,
Smolensk,
aviatie,
iluminat,
aerodrom
/actualitate/sistemul-de-iluminare-al-aerodomului-de-la-smolensk-era-defect-5997152
5997152
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.