Sindicaliştii de la metrou şi RATB au ameninţat cu GREVĂ luni şi marţi. Protestul a fost suspendat

Postat la 11 octombrie 2013 36 afişări

Sindicaliştii de la METROREX şi RATB au ameninţat cu grevă în zilele de luni şi marţi, între orele 4.00 şi 16.00, dacă nu li se vor soluţiona revendicările la negocierile. Sindicaliştii din USL Metrou anunţă suspendarea grevei programate pentru luni şi a celei de marţi de la RATB, ca urmare a "aprobării Memorandumului de către Guvernul României privind unităţile subvenţionate, precum şi a negocierilor ce se derulează la sediul Metrorex - Ministerul Transporturilor".

Sindicaliştii de la metrou şi RATB au ameninţat cu GREVĂ luni şi marţi. Protestul a fost suspendat

 "Vom reveni cu un alt comunicat în cursul săptămânii viitoare, pentru a aduce la cunoştinta mass media şi opiniei publice dacă greva va fi reprogramată sau conflictul de la Metrorex se va stinge", se mai precizează într-un comunicat semnat de liderul Uniunii Sindicatelor Libere (USL) Metrou, Ion Rădoi.

Sindicaliştii de la metrou şi RATB au ameninţat cu grevă în zilele de luni şi marţi, între orele 4.00 şi 16.00, condiţionând suspendarea protestului de soluţionarea revendicările la negocierile cu reprezentanţii Ministerului Transporturilor.

"În acest moment, greva celor de la metrou este sigură dacă problemele nu vor fi soluţionate până luni, iar noi ne vom solidariza cu ei marţi, dacă nu sunt rezolvate revendicările", a declarat, pentru MEDIAFAX, Vasile Petrariu, lider sindical RATB.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sindicalistii-de-la-metrou-si-ratb-au-amenintat-cu-greva-luni-si-marti-protestul-a-fost-suspendat-11497444
11497444
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.