KPMG România angajează 90 de profesionişti

Autor: Ioana Matei Postat la 11 octombrie 2013 66 afişări

KPMG în România a angajat 90 de tineri profesionişti. Ei au trecut printr-un proces de recrutare riguros, parte a strategiei KPMG de atragere şi retenţie a angajaţilor cu potenţial de dezvoltare şi de adaptare la nevoile clienţilor.

70 dintre cei nou angajaţi fac parte din prima generaţie a Şcolii de Afaceri KPMG, program cu o durata de doi ani, adresat studenţilor interesaţi de o carieră în Audit. În aceşti doi ani, participanţii vor parcurge o curiculă complexă, menită să dezvolte deopotrivă aptitudinile tehnice şi personale ale studenţilor, şi să le ofere o vedere de ansamblu asupra domeniului financiar. De asemenea, programul oferă posibilitatea unei experienţe practice în domeniul Auditului, urmărind să provoace creativitatea, să stimuleze inovaţia şi să crească profesionalismul în rândul generaţiilor viitoare de consultanţi.

Serban Toader, Senior Partner la KPMG în Romania, explică: “La KPMG procesul educaţional şi sprijinirea dorinţei de dezvoltare profesională şi personală sunt prioritare. Şcoala de Afaceri KPMG vine în completarea studiilor universitare şi oferă studenţilor posibilitatea ca, la absolvirea facultăţii, aceştia să deţină o experientă aplicată şi relevantă în domeniul Auditului şi consultanţei şi, implicit, un avantaj competitiv important. Cred că, pe lângă beneficiul evident pe care-l oferim studenţilor implicaţi în acest program, există un beneficiu important şi pentru clienţii KPMG, deoarece aceştia vor beneficia de serviciile unor profesionişti cu o pregătire peste nivelul pieţei".

Urmărește Business Magazin

/actualitate/kpmg-romania-angajeaza-90-de-profesionisti-11496342
11496342
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.