Sindicalişti: Oficialii FMI au spus că problema evaziunii fiscale pe piaţa muncii va fi o prioritate

Postat la 02 august 2010 11 afişări

Reducerea evaziunii fiscale pe piaţa muncii a fost una din temele de discuţie de luni dintre sindicalişti şi reprezentanţii FMI, oficialii Fondului apreciind că această problemă va deveni o prioritate atât legislativ, cât şi procedural, au susţinut sindicaliştii.

Preşedintele Blocului Naţional Sindical (BNS), Dumitru Costin, a declarat, luni, după discuţiile cu reprezentanţii FMI, că aceştia au împărtăşit opinia sindicatelor privind rezultatele slabe care vor fi obţinute în urma măsurilor luate de Guvern privind modificarea Codului Fiscal.

"În privinţa evaziunii fiscale, FMI a împărtăşit aceeaşi idee cu noi că, în ciuda măsurilor, consecinţele vor fi «destul de subţiri»", a declarat Costin.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
FMI,
sindicalisti,
evaziune,
piata muncii
/actualitate/sindicalisti-oficialii-fmi-au-spus-ca-problema-evaziunii-fiscale-pe-piata-muncii-va-fi-o-prioritate-6753162
6753162
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.