Simona Halep s-a calificat în optimile turneului de tenis de la Wimbledon: Am avut dureri la tendon înaintea turneului, însă totul este foarte bine acum

Postat la 02 iulie 2016 1445 afişări

Simona Halep, a 5-a favorită la Wimbledon, a învins-o, sâmbătă, pe jucătoarea olandeză Kiki Bertens (locul 28 WTA), scor 6-4, 6-3, în turul 3 al competiţiei, şi s-a calificat în optimile de finală, unde va juca împotriva câştigătoarei meciului dintre Alize Cornet şi Madison Keys.

Simona Halep, locul 5 mondial, le-a declarat jurnaliştilor turneului de Grand Slam de la Wimbledon că a fost foarte mulţumită de jocul său după victoria obţinută pe terenul central împotriva sportivei din Olanda, Kiki Bertens.

"Sunt foarte fericită, e aşa frumos să joci pe terenul central de aici! A fost o zi incredibilă pentru mine. Am jucat un tenis bun şi sunt bucuroasă că am reuşit să închid meciul în două seturi. Ea a servit foarte puternic, dar am fost capabilă să returnez solid. Am jucat inteligent şi agresiv", a spus Halep.

A 5-a favorită a turneului de la Wimbledon a vorbit şi despre accidentarea de la picior care i-a dat bătăi de cap în ultima vreme.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
HALEP,
WIMBLEDON,
TENIS
/actualitate/simona-halep-s-a-calificat-in-optimile-turneului-de-tenis-de-la-wimbledon-am-avut-dureri-la-tendon-inaintea-turneului-insa-totul-este-foarte-bine-acum-15515124
15515124
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.