Simona Halep s-a calificat în optimi la Indian Wells

Postat la 14 martie 2016 186 afişări

Simona Halep a învins-o pe în două seturi, 6-2, 6-4 pe Ekaterina Makarova, locul 32 WTA şi s-a calificat în optimile turneului de la Indian Wells, competiţie de categorie Premier Mandatory, dotată cu premii de peste 6,2 milioane de dolari.

Simona Halep s-a calificat în optimi la Indian Wells

Simona Halep a controlat primul set, unde a pierdut doar game-uri. În actul secund românca a început perfect şi a condus cu 2-0. Makarova a revenit şi a egalat la 2, apoi fiecare şi-a câştiga serviciul până la 5-4, moment în care Simona, a cerut intervenţia lui Darren Cahill, australianul venind la bancă şi discutând cu eleva sa. A urmat ultimul game pe serviciul Makarovei, meciul fiind închis cu o lovitură direct câştigătoare.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/simona-halep-s-a-calificat-in-optimi-la-indian-wells-15106302
15106302
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.