Simona Halep, în cădere liberă! Noi informaţii privind turneul US Open

Postat la 31 iulie 2023 72 afişări

Simona Halep, în cădere liberă! Noi informaţii privind turneul US Open

Jucătoarea de tenis Simona Halep, suspendată deja de aproape un an de zile din circuitul profesionist, este la un pas să dispară de tot din clasamentul WTA. Potrivit ultimelor informaţii prezentate luni, Sorana Cîrstea şi Irina Begu se menţin în top, iar Simona Halep a coborât două locuri ajungând să mai aibă doar 1.000 de puncte.

Simona Halep, în cădere liberă!

Simona Halep, suspendată provizoriu încă de anul trecut pentru dopaj, a coborât două locuri în clasamentul WTA dat publicităţii luni, 31 iulie şi ocupă acum poziţia 56, cu 1000 de puncte.

În prezent, trei jucătoare din România sunt mai bine clasate decât Halep în clasamentul WTA. Sorana Cîrstea – locul 32 (menţinere, 1316 puncte), Irina Begu – locul 41 (menţinere, 1197 puncte), Ana Bogdan – locul 47 (coborâre de 8 locuri cu 1094 puncte), iar lider este în continuare poloneza Iga Swiatek, care are 9490 puncte.

Conform noului clasament WTA, Simona Halep a coborât un loc şi este acum pe 56. Ea va părăsi ierarhia, după ce va ajunge la 0 puncte. Acest lucru se va întâmpla după turneul de la Montreal (9-15 august), pe care sportiva noastră l-a câştigat în 2022. Jucătoarea din Constanţa va rata întrecerea din Canada şi nu îşi va putea apăra punctele câştigate anul trecut. Astfel,”Simo” va ajunge „pe 0” şi va ieşi din TOPUL WTA, iar singura şansă să revină este acceptarea la US Open care implică ridicare suspendării.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cadere libera,
informatii,
simona halep

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.