Simon Cowell se relaxează pe un iaht de lux în St Barts

Autor: Razvan Muresan Postat la 06 ianuarie 2012 46 afişări

N-a fost cel mai uşor an pentru Simon Cowell. Ce mod mai bun de relaxare putea găsi mogulul media multimilionar decât un iaht de lux din Marea Caraibelor. Problemele vârstei de 52 de ani au dispărut peste noapte la bordul The Slipstream, scrie Daily Mail.

Inchirierea iahtului de 100 de metri lungime costă între 450.000 şi 900.000 de dolari pe săptămână, dar pentru Cowell, a cărui avere e estimată la 130 de milioane de dolari, preţul este nesemnificativ. Creatorul X Factor şi-a luat o binemeritată vacanţă în Caraibe după ce a închiriat ambaracaţiunea cu un echipaj de bord de 12 oameni. Se zvoneşte că pe iaht s-ar afla şi logodnica lui, Mezhgan Hussainy, alături de prieteni apropiaţi ai starului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
simon cowell,
relaxare,
st barts,
iaht,
caraibe
/actualitate/simon-cowell-se-relaxeaza-pe-un-iaht-de-lux-in-st-barts-9130967
9130967
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.