Siegfried Mureşan: Parlamentul European discută joi în plen situaţia din România

Postat la 01 februarie 2017 105 afişări

Purtătorul de cuvânt al PPE, europarlamentarul Siegfried Mureşan, a anunţat că Parlamentul European a decis să pună pe ordinea de zi a şedinţei de plen de joi situaţia din România.

Siegfried Mureşan: Parlamentul European discută joi în plen situaţia din România

''Parlamentul European tocmai a decis punerea situaţiei democratice şi a justiţiei din România pe ordinea de zi a sesiunii plenare de mâine'', a precizat el pe Facebook.

Preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker şi prim-vicepreşedintele Frans Timmermans au avertizat Guvernul României să nu submineze lupta împotriva corupţiei.

Comisia Europeană atrage atenţia asupra posibilelor regrese şi va examina ordonanţele de urgenţă privind Codul penal şi graţierea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.