Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Florin Cioabă va ajunge la Bucureşti marţi seară. Înmormântarea ar putea avea loc sâmbătă

Postat la 20 august 2013 41 afişări

Sicriul cu trupul neînsufleţit al autointitulatului rege al romilor, Florin Cioabă, va ajunge în ţară marţi seară, cu o cursă de linie a Turkish Airlines, care va ateriza pe Aeroportul "Henri Coandă" la ora 20.50, înmomântarea urmând să aibă loc, cel mai probabil, sâmbătă, a declarat Daniel Cioabă.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Florin Cioabă va ajunge la Bucureşti marţi seară. Înmormântarea ar putea avea loc sâmbătă

 Daniel Cioabă, fiul cel mic al autointitulatului rege al romilor, Florin Cioabă, a declarat, marţi dimineaţă, că sicriul cu trupul tatălui său va fi adus în ţară cu o cursă de linie a Turkish Airlines, care va ateriza la ora 20.50 pe Aeroportul "Henri Coandă" din Bucureşti.

"Sicriul va ajunge în ţară la ora 20.50 cu o cursă de linie Turkish Airlines, la Otopeni, în Bucureşti. De acolo va fi preluat de o maşină mortuară care va duce sicriul acasă, la Sibiu, urmând ca, cel mai probabil, înmormântarea să aibă loc sâmbătă, pentru că tradiţia creştină spune că mortul trebuie să stea trei nopţi în casa lui", a spus Daniel Cioabă.

Întrebat dacă maşina mortuară va opri pe traseul dintre Bucureşti şi Sibiu, Daniel Cioabă a spus că sicriul va fi dus "direct acasă".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sicriul-cu-trupul-neinsufletit-al-lui-florin-cioaba-va-ajunge-la-bucuresti-marti-seara-inmormantarea-ar-putea-avea-loc-sambata-11261521
11261521
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.