Şi copiii care se vaccinează in România ar putea primi bani. Vezi despre ce sumă este vorba

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 20 august 2021 70 afişări

Şi copiii care se vaccinează in România ar putea primi bani. Vezi despre ce sumă este vorba

Copiii ar putea primi vouchere de 100 de lei dacă se vaccinează cu schema completă, spune ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, care precizează că, cel puţin în discuţiile tehnice, nu a fost pusă condiţia vârstei.

„Nu am pus, cel puţin în discuţiile tehnice, condiţia de vârstă (pentru vouchere - n.r.). Dacă legislaţia ne permite, voucherele sunt destinate persoanelor care se vaccinează cu schemă completă”, spune Ioana Mihăilă

La rândul său, ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a spus că acordarea voucherelor este o decizie a întregului Guvern, iar „când va fi adoptată, va fi anunţată”.

Coaliţia de guvernare a agreat, pe 10 august, soluţia acordării unor vouchere, în valoare de 100 de lei, pentru persoanele care se vaccinează anti-COVID.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vouchere,
vaccinare,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.