Şi-au vândut casa din Bucureşti şi au investit banii într-un resort ca din basme. Cum arată locul care a devenit senzaţie internaţională

Autor: Alina-Elena Vasiliu Postat la 23 august 2016 32349 afişări

Un cuplu care a dat aglomeraţia din Bucureşti pentru prospeţimea muntelui este pe punctul de a...

Şi-au vândut casa din Bucureşti şi au investit banii într-un resort ca din basme. Cum arată locul care a devenit senzaţie internaţională

În Sibiu, un cuplu care a dat aglomeraţia din Bucureşti pentru prospeţimea muntelui este pe punctul de a deschide Castelul de lut Valea Zânelor. În Nucşoara, un sat aflat cam la două ore de mers cu maşina de începutul urcuşului spre Vârful Moldoveanu, se face glamping, adică un fel de camping cu ceva în plus, iar pe lângă Ciucaş a răsărit un complex rezidenţial eco de lux. Noi nu vă vindem basme, ci doar vă arătăm cum începutul toamnei poate aduce o vacanţă mai bogată ca niciodată. Povestea şi-o scrie fiecare.

Răzvan Vasile (45 de ani) şi soţia sa Gabriela (39 de ani), amândoi născuţi şi crescuţi în Capitală, au luat decizia vieţii lor - una pe cât de curajoasă, pe atât de frumoasă - când şi-au vândut casa pe care o aveau în Bucureşti ca să investească într-o poveste cu nume desprins de-a dreptul din basme.

Vedeţi AICI galeria foto impresionantă cu locul care a devenit senzaţie internaţională

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.