Show-ul "The Wall": Roger Waters a ajuns în România cu câteva ore înainte de concert

Postat la 28 august 2013 206 afişări

Muzicianul Roger Waters a ajuns în România cu un avion privat, care a aterizat pe Aeroportul Băneasa, miercuri, în jurul orei 15.00, cu câteva ore înaintea show-ului "The Wall" pe care îl va susţine în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

Show-ul "The Wall": Roger Waters a ajuns în România cu câteva ore înainte de concert

 Înainte de a susţine concertul din Piaţa Constituţiei, Roger Waters se va întâlni cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea. De asemenea, el se va întâlni cu militari români care au fost răniţi în Irak şi Afganistan, în culise, în pauza acestui concert.

Roger Waters, membru fondator al trupei Pink Floyd, aduce la Bucureşti celebrul "The Wall" - unul dintre cele mai spectaculoase show-uri muzicale din istorie, bazat pe interpretarea integrală a pieselor incluse în albumul omonim, un adevărat simbol al libertăţii pentru generaţii întregi de fani din întreaga lume.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/show-ul-the-wall-roger-waters-a-ajuns-in-romania-cu-cateva-ore-inainte-de-concert-11278015
11278015
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.