Shia LaBeouf scapă de închisoare după incidentul din iunie când a întrerupt o piesă de teatru

Autor: Bogdan Enache Postat la 11 septembrie 2014 32 afişări

Actorul Shia LaBeouf nu va face închisoare în urma incidentului din luna iunie, când a fost arestat pentru tulburarea liniştii publice într-un teatru din New York, după ce a pledat vinovat în faţa judecătorului, care i-a impus o perioadă de probă, sub control strict.

Actorul în vârstă de 28 de ani trebuie să fie prezent la toate audierile şi să urmeze un program de tratament de trei luni, potrivit contactmusic.com.

Potrivit BBC, Shia LaBeouf a fost arestat pe 27 iunie după ce "a fumat, a strigat la actori şi a folosit un limbaj violent" şi s-a opus forţelor de ordine care au intervenit pentru a-l da afară din sala de teatru din New York, unde vedeta venise să asiste la musicalul "Cabaret", cu Michelle Williams şi Alan Cumming în rolurile principale.

Judecătoarea Diana Boyar l-a întrebat pe LaBeouf: "Pledezi vinovat pentru că eşti vinovat?". Actorul a răspuns cu un simplu "da", fără a face vreun comentariu la plecarea de la tribunal.

Actorul american, care a devenit celebru datorită filmelor din seria "Transformers", a avut mai multe probleme profesionale în ultimul an. În decembrie a fost acuzat de plagiat, scandal în urma căruia a anunţat printr-un mesaj pe Twitter ca se retrage din viaţa publică. "În lumina recentelor atacuri asupra integrităţii mele artistice, mă retrag din viaţa publică", a scris vedeta pe contul său de Twitter în ianuarie. O lună mai târziu, actorul a părăsit supărat conferinţa de presă organizată cu ocazia lansării peliculei "Nimfomana", regizată de Lars Von Trier, în care shia LaBeouf are un rol important.

Cel mai recent film în care apare pe marile ecrane este "Furia: Eroi anonimi", în regia lui David Ayer, unde Shia LaBeouf joacă alături de Brad Pitt şi Jason Isaacs. Filmul va avea premiera în România pe 24 octombrie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SHIA LABEOUF,
CELEBRITĂŢI,
PROCES
/actualitate/shia-labeouf-scapa-de-inchisoare-dupa-incidentul-din-iunie-cand-a-intrerupt-o-piesa-de-teatru-13250638
13250638
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.