Shell îşi extinde echipa şi semnează un acord pe 2 ani pentru birouri în proiectul Mindspace Business District. Shell merge pe o variantă flexibilă, cu un spaţiu de co-working şi nu pe un contract de închiriere de 5-7 ani

Postat la 26 august 2021 102 afişări

Shell România, filiala locală a gigantului Shell are din nou o echipă pentru extinderea pe plan local, iar sediul companiei va fi pentru o perioadă de 2 ani în proiectul de co-working Mindspace Business District din Capitală, unde grupul a preluat 83 de birouri.

Shell îşi extinde echipa şi semnează un acord pe 2 ani pentru birouri în proiectul Mindspace Business District. Shell merge pe o variantă flexibilă, cu un spaţiu de co-working şi nu pe un contract de închiriere de 5-7 ani

Shell România, filiala locală a gigantului Shell are din nou o echipă pentru extinderea pe plan local, iar sediul companiei va fi pentru o perioadă de 2 ani în proiectul de co-working Mindspace Business District din Capitală, unde grupul a preluat 83 de birouri.

„(…) Simţim că noua noastră echipă, formată din 57 de angajaţi, vine cu plăcere la birou“, a spus Liliana Stănculeţ, marketing manager al Shell România.

Shell a fost primul gigant internaţional care a pariat pe retailul din carburanţi din România, dar în 2007 firma a decis să părăsească piaţa locală, staţiile fiind preluate de grupul petrolier maghiar MOL, devenit al treilea cel mai mare jucător din piaţa de profil.

În aprilie 2021, Shell şi-a reluat activitatea în mod direct, iar Adrian Ciceu, country manager la Shell România spunea într-un interviu pentru ZF că „trendul către energie verde este dominant şi va constitui filonul majorităţii iniţiativelor de business ale Shell“.

Mindspace a deschis prima sa locaţie din România în decembrie 2018, în clădirea de birouri Tower 1 din cadrul Globalworth Campus. În aprilie 2019, aceasta a fost urmată de cel de-al doilea spaţiu, Mindspace Victoriei, situat în Bucharest Tower Center.

Printre companiile care au ales Mindspace pentru echipele lor se numără Barclays, Samsung, Taboola, Yahoo, Expedia şi Microsoft.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Shell,
birouri,
business,
extindere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.