Shakira, mărturisiri emoţionante "Am pierdut maşina, mobila din casă. Atunci, mi-am promis că trebuie să reuşesc în viaţă"

Postat la 16 septembrie 2017 774 afişări

Înainte de a deveni cunoscută, artista a primit o lecţie dură de la viaţă.

Shakira, mărturisiri emoţionante "Am pierdut maşina, mobila din casă. Atunci, mi-am promis că trebuie să reuşesc în viaţă"

"Când aveam opt ani, tatăl meu şi-a pierdut afacerea şi ne-am chinuit, mulţi ani... Am pierdut maşina, mobila din casă şi îmi amintesc ziua în care am ajuns acasă şi casa era goală, pentru că tata a fost nevoit să îşi plătească dările.

 

A fost şocant pentru mine, foarte frustrant. Am fost supărată pe părinţii mei pentru că nu înţelegeam cum au ajuns în situaţia asta. Nu puteam pricepe. Atunci, mama şi tata m-au dus în parc, unde mi-au arătat alţi copii de vârsta mea care inhalau aurolac. Erau orfani, nu avea cine să le poarte de grijă, erau abandonaţi.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.