Shachar Shaine revine la conducerea URBB

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 03 februarie 2016 193 afişări

De la 1 februarie, Shachar Shaine ocupă din nou funcţia de preşedinte al URBB (United Romanian Breweries Bereprod), companie pe care a mai condus-o în perioada 2004-2010.

Shachar Shaine revine la conducerea URBB

„Sunt încântat să revin la conducerea URBB, fiind compania în cadrul căreia am evoluat mulţi ani şi cu care practic am crescut din punct de vedere profesional! Obiectivele pe care mi le-am propus pentru acest mandat sunt consolidarea poziţiei companiei pe piaţa berii, urmată firesc de creşterea sănătoasă a vânzărilor, printr-o strategie susţinută la nivelul extinderii de portofoliu şi a activităţii URBB în România”, a declarat Shachar Shaine.

Shachar Shaine, 47 de ani, a absolvit Universitatea Technion din Haifa, după care şi-a aprofundat cunoştinţele prin Executive MBA la Bradford University. Experienţa sa de peste 17 ani cuprinde o activitate pe marketing şi sales în domeniul FMCG şi domeniul planificării proiectelor industriale. Aflat în România din 1999, Shaine a mai ocupat timp de trei ani poziţia de marketing vice-president URBB şi apoi încă doi ani a fost marketing & sales vice-president URBB. Din 2004 până în 2010, a ocupat funcţia de Preşedinte şi CEO al companiei.

În 2008 a ocupat funcţia de preşedinte al Asociaţiei Berarii României, organizaţie ce reprezintă interesele profesionale ale industriei producătoare de bere din România. În iunie 2009 a fost desemnat preşedinte al Consiliului Investitorilor Străini, o asociaţie a celor mai importanţi investitori străini din România, înfiinţată în 1997.

Shaine a preluat mandatul de preşedinte al URBB de la Hezy Ovadia, care a ocupat această funcţie timp de cinci ani, din ianuarie 2011 până în prezent.

Fabrica de bere URBB are o capacitate de producţie de 2,1 milioane hectolitri, peste 700 de angajaţi. URBB este unul dintre cei mai mari producători de băuturi de pe piaţă locală, fiind prezent pe piaţă berii şi a băuturilor răcoritoare. Portofoliul companiei cuprinde mărci precum: pe piaţa berii mărcile Tuborg, Carlsberg, Holsten, SKOL, Guinness, Kilkenny, cidrul Somersby şi Granini pe piaţa băuturilor răcoritoare.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/shachar-shaine-revine-la-conducerea-urbb-15026759
15026759
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.