Sfaturile omului care a trăit timp de doi ani fără să cheltuiască vreun ban

Postat la 18 iunie 2017 388 afişări

În noiembrie 2008, Mark Boyle a decis să renunţe la slujba sa şi să trăiască fără bani timp de doi ani, lucru pe care l-a şi reuşit cu succes, scrie The Telegraph. El a dezvăluit câteva dintre secretele vieţii simple, fără portofel sau conturi bancare.

Sfaturile omului care a trăit timp de doi ani fără să cheltuiască vreun ban

Mark Boyle, un tânăr de 34 de ani, absolvent al unei facultăţi de afaceri şi economie, posesor al unei slujbe bune, la o companie care produce mâncare organică, a decis în 2008 să trăiască timp de doi ani fără bani.

El s-a mutat într-o rulotă donată şi a început să trăiască din mâncarea pe care şi-o producea singur, gătită la o plită încălzită cu lemne. Electricitatea era produsă de un panou solar cumpărat cu câteva sute de euro înainte de începerea experimentului.

Mark admite că, la început, lumea îl privea amuzată. "Am fost foarte criticat. Când te împotriveşti culturii banilor nu te împotriveşti doar unor monede sau bancnote, ci unei întregi perspective asupra lumii", a spus el.

Cititi mai multe pe www.realitatea.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sfaturile-omului-care-a-trait-timp-de-doi-ani-fara-sa-cheltuiasca-vreun-ban-16479018
16479018
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.