Seul: Kim Jong-Un şi-a reafirmat angajamentul privind denuclearizarea "completă" a Peninsulei Coreea

Autor: Mircea Olteanu Postat la 27 mai 2018 70 afişări

Kim Jong-Un, liderul regimului de la Phenian, şi-a reafirmat angajamentul privind denuclearizarea "completă" a Peninsulei Coreea, a declarat preşedintele sud-coreean Moon Jae-In, după întrevederea surpriză de sâmbătă cu liderul nord-coreean, relatează agenţia de Reuters.

"Liderul Kim şi cu mine am convenit că summitul din 12 iunie ar trebui să aibă loc cu succes, şi că misiunea noastră privind denuclearizarea Peninsulei Coreea şi un regim de pace perpetuă nu ar trebui să fie oprită", a declarat Moon.

Deşi a reiterat că liderul nord-coreean susţine denuclearizarea Coreei, Moon a admis că Phenianul şi Washingtonul ar putea să aibă aşteptări diferite în ceea ce priveşte acest subiect şi a îndemnat ambele părţi să discute pentru a-şi rezolva diferenţele.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
COREEA,
SUA,
NUCLEAR

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.