Service-urile auto ar putea fi obligate sa permita clientilor sa asiste la lucrarile de reparatii

Postat la 27 aprilie 2011 360 afişări

Firmele de reparatii auto ar putea fi obligate sa permita clientilor sa asiste la executia lucrarilor efectuate, potrivit unui proiect de lege care va fi dezbatut saptamana viitoare de Parlament, a declarat miercuri deputatul PDL Adrian Badulescu.

Astfel, unitatile service vor instala dispozitive audio-video sau vor facilita vizualizarea directa a lucrarilor. In cazul in care service-urile nu permit asistarea lucrarilor de catre client, acesta are posibilitatea sa nu plateasca. De asemenea, actul legislativ va permite clientilor sa refuze motivat semnarea devizului si plata executiei in cazul in care prestatorul nu asigura calitatea tehnica a lucrarii. Badulescu sustine ca prin contestarea lucrarilor se va ajunge la un blocaj in activitatea service-urilor, dar si in ceea ce priveste receptionarea autovehiculului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
service,
clienti,
reparatii,
lucrari
/actualitate/service-urile-auto-ar-putea-fi-obligate-sa-permita-clientilor-sa-asiste-la-lucrarile-de-reparatii-8196147
8196147
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.