Serena Williams a câştigat turneul WTA de la Auckland

Autor: Departamentul Sport Postat la 12 ianuarie 2020 61 afişări

Serena Williams a câştigat turneul WTA de la Auckland

Serena Williams (SUA; 10 WTA) a câştigat primul trofeu din 2020, duminică dimineaţa, la WTA Auckland. A fost şi primul succes al fostului lider mondial, după o pauză de 3 ani. Williams s-a impus în finală în faţa conaţionalei Jessica Pegula (82 WTA), în două seturi, scor 6-3; 6-4. 

Williams a avut probleme doar în debutul meciului, în game-ul de deschidere, când şi-a cedat serviciul. A revenit, însă, de la 1-3 şi a câştigat cu 6-3. În setul secund, Serena Williams a bifat un singur break, dar a fost suficient pentru a închide partida cu 6-4.

„Este bine, a trecut mult timp de când n-am mai câştigat un turneu. Cred că se vede uşurarea pe faţa mea. Nu m-ai întrebat dacă vreau să mulţumesc cuiva. Am aşteptat doi ani acest moment! Îi mulţumesc Olympiei, copilaşul meu.” , a precizat sportiva din SUA, la festivitate.

Succesul îi va aduce Serenei Williams un cec în valoare de 43.000 de dolari, pe care îi va dona.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
wta auckland,
serena williams,
trofeu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.