Serbia i-ar fi oferit un post lui Dominique Strauss-Kahn

Postat la 30 iulie 2013 74 afişări

O sursă guvernamentală sârbă a declarat marţi că Belgradul i-ar fi oferit un post lui Dominique Strauss-Kahn, însă informaţia a fost dezminţită imediat de către o sursă din anturajul fostului şef al Fondului Monetar Internaţional (FMI).

Serbia i-ar fi oferit un post lui Dominique Strauss-Kahn

 "I-am spus lui (Strauss-Kahn) despre un post, dar nimic nu este încă sigur. Am stabilit doar un prim contact, dar este vorba despre mulţi bani", a declarat sursa guvernamentală, făcând aluzie la remunerarea cerută de Strauss-Kahn pentru serviciile sale.

Potrivit cotidianul sârb Danas, autorităţile sârbe i-ar fi propus lui Strauss-Kahn un post de consilier guvernamental care ar trebui să fie remaniat în următoarele săptămâni.

Remanierea, care ar surveni după un an de activitate, ar urma să permită Guvernului să se concentreze asupra negocierilor de aderare la Uniunea Europeană (UE) şi redresării economice a Serbiei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/serbia-i-ar-fi-oferit-un-post-lui-dominique-strauss-kahn-11181587
11181587
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.