Şerban Toader a fost reconfirmat în funcţia de Senior Partner al KPMG

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 08 mai 2014 94 afişări

Şerban Toader a fost reconfirmat în funcţia de Senior Partner al KPMG

“Şerban Toader a fost reconfirmat în funcţia de Senior Partner al KPMG în România şi Moldova pentru un al treilea mandat consecutiv. Toader a preluat mandatul iniţial de Senior Partner în 2007. În calitate de Senior Partner al KPMG în România şi Moldova, Toader coordonează guvernanţa şi strategia firmei şi reprezintă interesele companiei atât pe piaţa locală, cât şi la nivel internaţional”, se arată într-un comunicat de presă al KPMG.

“Sunt onorat că am fost reconfirmat în această poziţie. Cred în continuare că trebuie să încurajăm oamenii de afaceri din România să fie întreprinzători, să privească spre viitor, să inoveze şi să îşi urmărească obiectivele de creştere”, a declarat Toader.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/serban-toader-a-fost-reconfirmat-in-functia-de-senior-partner-al-kpmg-12613195
12613195
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.