Alegerile pentru PE întârzie aprobarea tarifului pentru micii producători de energie regenerabilă

Postat la 08 mai 2014 45 afişări

Alegerile pentru Parlamentul European (PE) întârzie aprobarea de către Comisia Europeană a tarifului pentru micii producători de energie regenerabilă, este de părere Zoltan Nagy-Bege, membru al Comitetului de Reglementare din cadrul Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE).

Alegerile pentru PE întârzie aprobarea tarifului pentru micii producători de energie regenerabilă

 România a trimis către CE documentaţia pentru aprobarea acestor tarife în urmă cu un an, dar nu a fost încă aprobată.

Guvernul vrea să acorde micilor producători de energie regenerabilă în unităţi de producţie cu puteri instalate mai mici de un MW un preţ reglementat (feed-in tariff).

Zoltan Nagy-Bege, membru al Comitetului de Reglementare din cadrul Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), a declarat, joi, într-o conferinţă, că părerea lui personală este că aprobarea acestui tarif este încetinită de campania electorală pentru alegerile pentru Parlamentul European.

Cititi mai multe pe www.meidafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/alegerile-pentru-pe-intarzie-aprobarea-tarifului-pentru-micii-producatori-de-energie-regenerabila-12611503
12611503
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.