Şerban Nicolae minimalizează pericolul reprezentat de corupţie: Corupţii nu violează, corupţii nu aşteaptă tinerele la lift/ Băsescu, către senatorul PSD: Mă, nu ţi-e ruşine? Eşti copilul lui Iliescu

Postat la 20 decembrie 2018 231 afişări

Liderul senatorilor PSD Şerban Nicolae a declarat, joi, în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură, că moţiunea de cenzură este „o inepţie”. El a punctat că recursul compensatoriu a fost iniţiat de Guvernul Cioloş, adăugând că „corupţii nu violează, corupţii nu aşteaptă tinerele la lift. ”

Şerban Nicolae minimalizează pericolul reprezentat de corupţie: Corupţii nu violează, corupţii nu aşteaptă tinerele la lift/ Băsescu, către senatorul PSD: Mă, nu ţi-e ruşine? Eşti copilul lui Iliescu

„Niciun om care se respectă pe sine nu poate să voteze aceată moţiune de cenzură. Pot să respect dreptul Opoziţiei de a înverca să răstoarne Guvernul,(...),dar nu cu moţiuni scrise în asemenea hal, nu cu compuneri şcolare semianalfabete, cu cifrele scrise total aiurea.”, a declarat liderul senatorilor PSD, Serban Nicolae.

 

Şerban Nicolae a punctat că recursul compensatoriu a fost iniţiat de Guvernul Cioloş, adăugând că „corupţii nu violează, corupţii nu aşteaptă tinerele la lift. ”

 

„O asemenea inepţie nu merită o replică. Niciodată nu aţi venit cu alternative, aţi venit cu formule pompieristice. Recursul compensatorii, care a scos din puşcărie tâlhari, criminali, violatori, a fost iniţiat de Guvernul Ciolaş. Este o mare minciună, o mare fraudă acel Guvern. Întrebaţi-o pe Prună. (...) Ca să ştiţi care este adevărul pentru că eraţi foarte revoltaţi ca nu cumva să scape corupţii. Corupţii nu violează, corupţii nu aşteaptă tinerele la lift. Din păcate, infractorii pe care i-aţi eliberat, ăia violează”, a punctat Şerban Nicolae.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
coruptie,
asteptare,
lift,
psd,
tinere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.