Senatul a respins moţiunea pentru demisia ministrului Transporturilor | Şova: Un ministru nu este şef de şantier/ Opoziţia: Sunteţi ministrul dezastrului

Postat la 02 octombrie 2018 50 afişări

Senatul a respins moţiunea simplă, intitulată "România sub orânduirea PSD, ruşinea Europei la infrastructura de transport", prin care PNL şi USR cereau demisia ministrului Transporturilor, Lucian Şova.

Senatul a respins moţiunea pentru demisia ministrului Transporturilor | Şova: Un ministru nu este şef de şantier/ Opoziţia: Sunteţi ministrul dezastrului

Senatorii au respins moţiunea simplă depusă împotriva ministrului Transporturilor, Lucian Şova, cu 64 de voturi „împotrivă”, 40 de voturi „pentru” şi opt abţineri.

Votul a fost secret, cu bile.

Ministrul Transporturilor, Lucian Şova, a declarat în timpul dezbaterilor pe moţiunea simplă împotriva sa, din Senat, că un ministru nu este „şef de şantier” şi că a redus birocraţia. Opoziţia l-a acuzat de incompetenţă.„Un ministru nu este şef de şantier.

Mulţi dintre predecesorii mei au preferat să stea pe şantiere, rezultatele le vedeţi. În cele opt luni de zile am emis peste 1400 de Hotărâri de Guvern, acte normative, ordine de reglementare, pentru a debloca procedurile administrative. Am fost acuzat de birocraţie, birocraţia am redus-o şi am desfiinţat-o în Ministerul Transporturilor. Acest luru se face din biroul ministrului începând de la ora 8:00 dimineaţa până la 8:00 seara. Vă aştept la mine la birou”, a afirmat în timpul dezbaterii moţiunii din Senat, ministrul Transporturilor, Lucian Şova.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.