Numărul magazinelor online locale care oferă cumpărături în rate prin soluţii de creditare digitală este în creştere

Autor: Andra Stroe Postat la 01 octombrie 2018 94 afişări

TBI Credit, parte a TBI Bank, a depăşit 150 de magazine online pe piaţa din România care utilizează platforma sa de creditare 100% digitală, dezvoltată împreună cu FintechOS, o companie specializată în accelerarea transformării digitale a instituţiilor financiare.

Numărul magazinelor online locale care oferă cumpărături în rate prin soluţii de creditare digitală este în creştere

Platforma de creditare digitală produsă şi lansată de TBI Credit cu aproape un an în urmă este dedicată magazinelor online care vor să ofere clienţilor posibilitatea de a face cumpărături cu plata în rate. Comercianţii online pot instala platforma de creditare în câteva minute, în timp ce clienţii pot accesa un împrumut în 10 minute, fără a fi nevoie să meargă la ghişeul băncii. 

Platforma digitală de creditare înlocuieşte operaţiunile bancare tradiţionale, pe bază de documentaţie tipărită, cu tehnologia OCR (Optical Character Recognition), folosindu-se identificarea video în interacţiune cu un operator bancar şi semnătura electronică a documentelor. Aceste tehnologii permit clienţilor să contracteze un credit de la distanţă, în câteva minute, fără nicio deplasare la bancă şi fără riscuri. Platforma de creditare digitală oferă posibilitatea efectuării de cumpărături cu plata în rate de pe orice dispozitiv - calculator, tabletă sau smartphone, procesul de acordare a împrumutului fiind simplificat prin integrarea cu Biroul de Credit, ANAF sau KeysFin. Mai mult, mecanismele anti-fraudă sunt activate în timp real. 

Platforma de creditare digitală este parte a unui parteneriat strategic dintre TBI Bank şi FintechOS, ca urmare a unui angajament de transformare digitală şi reconfigurare a întregii strategii digitale pe parcursul a trei ani, prin servicii financiare bazate pe inteligenţă artificială, soluţii biometrice şi alte tehnologii moderne. În prezent, FintechOS şi TBI accelerează inovaţia în cadrul băncii prin intermediul a şase fluxuri operaţionale, pe toate liniile de business, dar în special pe segmentele de credite, factoring şi leasing pentru persoane fizice şi companii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
platforma,
online,
creditare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.