Senatul a aprobat procedura de urgenţă pentru dezbaterea şi adoptarea Legii pensiilor

Postat la 22 octombrie 2018 81 afişări

Senatul a aprobat, luni, procedura de urgenţă pentru dezbaterea şi adoptarea proiectului de lege privind sistemul public de pensii, iniţiat de Guvernul României.

Senatul a aprobat procedura de urgenţă pentru dezbaterea şi adoptarea Legii pensiilor

Senatorii au aprobat procedura de urgenţă pentru proiectul de lege privind sistemul public de pensii, cu 79 de voturi „pentru” şi 21 de voturi „împotrivă”.

Proiectul legislativ a fost înregistrat la Senat pe 19 octombrie, fiind trimis pentru aviz la comisiile competente, respectiv Comisia juridică, Comisia pentru muncă, Comisia de buget şi Comisia pentru drepturile omului.

Guvernul a adoptat, pe 10 octombrie, noul proiect al Legii Pensiilor, documentul având şi avizul Consiliului Economic şi Social.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aprobare,
procedura,
urgenta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.