Senatul a adoptat OUG pentru amânarea plăţii ratelor cu amendamente importante

Postat la 08 aprilie 2020 389 afişări

Senatul a adoptat OUG pentru amânarea plăţii ratelor cu amendamente importante

 Senatul a adoptat, miercuri, ordonanţa care prevede amânarea plăţii ratelor la bănci cu amendamente importante. Astfel, ordonanţa modificată prevede că plata poate fi suspendată până la 31 decembrie, că pot cere amânare şi restanţierii şi că nu se aplică dobândă la dobândă.

Ordonanţa de urgenţă care prevede amânarea plăţii ratelor a fost adoptată de Senat cu modificări substanţiale.

Astfel, potrivit ordonanţei românii vor putea cere amânarea plăţii ratelor la credite chiar dacă au restanţe. Ei vor putea amâna plăţile până la sfârşitul anului şi nu vor mai plăti dobândă la dobândă. Ordonanţa de Urgenţă modificată în Parlament mai prevede că nu este nevoie ca solicitanţii să facă dovada că au fost afectaţi economic de criza COVID-19.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
plati,
amanare,
rate,
senat

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.