Senatorul PNL infectat cu coronavirus a participat la o petrecere cu 400 de femei, de 8 martie

Postat la 13 martie 2020 1748 afişări

Senatorul PNL infectat cu coronavirus a participat la o petrecere cu 400 de femei, de 8 martie

Senatorul PNL din Constanţa Vergil Chiţac confirmat cu noul coronavirus a participat, de 8 martie, la o petrecere cu aproximativ 400 de femei din comunitatea musulmană.

Pe Facebok există şi o fotografie cu senatorul participând la acest eveniment organizat de Uniunea Culturală a Tătarilor din România cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeilor.

Organizatorul petrecerii, Fildis Reşit, preşedintele Uniuniunii Culturale a Tătarilor din România, a declarat pentru MEDIAFAX că a intrat în autoizolare în momentul în care a aflat că senatorul liberal a fost depistat pozitiv şi că urmează să anunţe autorităţile.

De asemenea, acesta a precizat că urmează să ia legătura cu femeile care au participat la eveniment pentru a le transmite situaţia.

Senatorul liberal a fost confirmat pozitiv, vineri, cu coronavirus.

Acesta, împreună cu alte trei persoane apropiate lui, se află în autoizolare şi urmează să fie transportate la Spitalul de Boli Infecţioase.

Senatorul PNL a participat în perioada 17-19 februarie la o întâlnire NATO la Bruxelles, iar luni a fost prezent în Parlamentul României.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
senator,
participare,
femei,
petrecere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.