Selgros se dezmorţeşte şi anunţă deschiderea unui nou magazin

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 29 ianuarie 2016 396 afişări

Selgros Cash&Carry România a achiziţionat un teren situat în centrul oraşului Târgu Mureş şi anunţă că va deschide la începutul verii un nou magazin. La Târgu Mureş mai funcţionează un magazin al operatorului cash&carry, la ieşirea spre Sângeorgiu de Mureş.

Selgros se dezmorţeşte şi anunţă deschiderea unui nou magazin

Odată cu deschiderea noului magazin, Selgros va introduce un nou format de operare, pe o suprafaţă de vânzare de 4000 de mp. Sortimentul de mărfuri alimentare va fi acelaşi cu care clienţii Selgros sunt obişnuiţi, iar domeniul articolelor nealimentare mai restrâns.

„În anul în care aniversăm 15 ani de prezenţă pe piaţă, repornim expansiunea Selgros cu un nou model de magazin”, a declarat Alexandru Vlad, CEO Selgros Cash&Carry România. Unul din argumentele acestei decizii este legat de reluarea creşterii vânzărilor Selgros.

Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanţi operatori din comerţul românesc. Compania şi-a început activitatea pe piaţa locală în 2001, iar în prezent deţine 19 magazine în Bucureşti, Braşov, Iaşi, Târgu Mureş, Oradea, Cluj, Ploieşti, Timişoara, Craiova, Bacău, Galaţi, Brăila, Arad, Suceava şi Constanţa. Compania este parte a Transgourmet Holding AG, a doua cea mai mare reţea cash&carry şi comerţ en-gros din Europa, cu operaţiuni în Elveţia, Franţa, Germania, Austria, Polonia, România şi Rusia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
magazin,
selgros,
deschidere,
format
/actualitate/selgros-se-dezmorteste-si-anunta-deschiderea-unui-nou-magazin-15008502
15008502
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.