Şeful France Telecom ar putea fi schimbat din funcţie

Autor: Adrian Seceleanu Postat la 22 ianuarie 2013 47 afişări

Guvernul de la Paris ia în calcul concedierea lui Stéphane Richard, directorul general al grupului France Telecom, căruia i se reproşează faptul că a semnat un acord care i-a permis operatorului rival Free (lliad) să înregistreze o creştere explozivă a numărului de clienţi care a determinat şi un val de schimbări în lanţ pe piaţa de comunicaţii din Franţa, bulversând întreaga industrie, scrie publicaţia “La Lettre de l'Expansion”.

Guvernul de la Paris ia în calcul concedierea lui Stéphane Richard, directorul general al grupului France Telecom, căruia i se reproşează faptul că a semnat un acord care i-a permis operatorului rival Free (lliad) să înregistreze o creştere explozivă a numărului de clienţi care a determinat şi un val de schimbări în lanţ pe piaţa de comunicaţii din Franţa, bulversând întreaga industrie, scrie publicaţia "La Lettre de l'Expansion". Richard şi-a dat OK-ul pe un acord care a oferit acces la reţeaua France Telecom companiei de servicii prin internet fix Iliad, care a reuşit astfel să lanseze şi un serviciu de telefonie mobilă. Noul jucător de pe piaţa de telefonie mobilă din Franţa s-a lansat pe piaţă cu un abonament de 20 de euro pe lună, pentru care clienţii primeau apeluri nelimitate către numere din Franţa şi majoritatea Europei şi Statele Unite, mesaje text nelimitate şi acces la servicii de net mobil în limita unui volum de 3 GB de date pe lună.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/seful-france-telecom-ar-putea-fi-schimbat-din-functie-10515472
10515472
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.