Şeful DRDP Craiova, cercetat pentru că şi-ar fi depus documente false la dosarul de angajare

Autor: Cosmin Pirv Postat la 23 aprilie 2021 62 afişări

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă ICCJ fac vineri trei percheziţii, într-un dosar în care se fac cercetări după ce un şef al unei companii de interes naţional ar fi folosit documente false la angajare. Surse din cadrul anchetei susţin că este vizat şeful DRDP Craiova.

Şeful DRDP Craiova, cercetat pentru că şi-ar fi depus documente false la dosarul de angajare

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, procurorii fac vineri 3 percheziţii domiciliare în judeţele Giurgiu şi Dolj, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări privind săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, de către o persoană cu funcţie de conducere în cadrul unei companii de interes strategic naţional.

Conform procurorilor, obiectul cercetărilor îl constituie inducerea şi menţinerea în eroare a instituţiei, prin depunerea la dosarul de angajare a unor documente de studii falsificate şi care ulterior au fost desfiinţate de către instanţele judecătoreşti competente.

Prejudiciul reclamat până în prezent este de aproximativ 985 000 de lei, reprezentând indemnizaţiile brute încasate de la angajator.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că vizat ar fi şeful DRDP Craiova, Bogdan Bratu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
percheziţii,
angajare,
fals

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.